Arabiska Kurmandji

Arkiv 2016

KVINNOJOURENS JULJOGG 24 DECEMBER 2016
Anki Kjellberg, Daniel Tynell och Roberto Vacchi önskar att precis som 2015 bjuda in er till en juljogg, i år Kvinnojourens Juljogg Borlänge. Ni har chansen att röra på er en stund på Julafton och samtidigt skänka en slant till Kvinnojouren Borlänges fina verksamhet. Start och mål i centrala Borlänge. Vi återkommer med en exakt plats senare.

Juljoggen sker utan tidtagning. Det kommer att vara en slinga som är omkring 7,5 kilometer och dessutom en kortare variant på ca 3km. Hur man tar sig fram bestämmer man själv. Springa, lunka, jogga, gå.....

100:- i startavgift är ett riktmärke, givetvis kan man lägga en större eller mindre slant, alla pengar går till Kvinnojouren Borlänge. Hjälp gärna till att sprida detta till de som ni vet har möjlighet att delta eller som bara vill skänka en slant.

Anmälan görs via Swish 070-3383461 (skriv namn på de som ska delta).

Välkomna!

Anki, Daniel och Roberto

 

25 NOVEMBER 2016


KVINNOJOUREN BORLÄNGE PÅ PEACE & LOVE 7-9 JULI 2016
Kvinnojouren Borlänge kommer medverka under årets Peace & Love festival i Borlänge den 7-9 juli 2016. Vi kommer synas på festivalområdet i rosa västar med vitt kvinnojours tryck på ryggen. Vår utgångspunkt är nolltolerans mot sexuella övergrepp. Vi kommer finnas för samtal, stöd, råd eller information om vår verksamhet, allt beroende på vad behovet är just där och då. Tveka inte att ta kontakt med oss under festivalen om ni behöver stöd eller att komma fram och samtala en stund om ni ser oss på området! Med hopp om härliga festivaldagar där alla får äga sina egna tankar, känslor och behov men framför allt sin egen kropp!

 

8 MARS 2016