Dölj ditt besök

När du surfar sparas privat information om surfandet på datorn. Andra personer som använder samma dator kan sedan se den informationen. Om du inte vill att någon annan ska kunna se vilka webbplatser du varit på och vad du använt webben till måste du ta bort de spår du lämnar efter dig i datorn.

Detta kan göras på flera sätt:

Rensa information

Privat surfning