start Mediarkiv Lästips Länkar Kontakt Dölj ditt besök Lättläst svenska Stöd oss Mäns våld mot kvinnor Engagera dig Lämna sidan Om oss Andra språk Vi erbjuder Bildarkiv Inlogg Mail deutsch english español français soomaali türk ภาษาไทย start Mediarkiv Lästips Länkar Kontakt Dölj ditt besök Lättläst svenska Stöd oss Mäns våld mot kvinnor Engagera dig Lämna sidan Om oss Andra språk Vi erbjuder Bildarkiv Inlogg Mail deutsch english español français soomaali türk ภาษาไทย

Ge en gåva

Om du vill bidra ekonomiskt till vår verksamhet kan ett bidrag sättas in på bankgiro 925-4814. Alla gåvor mottages tacksamt.

 

STORT TACK!

2017

Stort tack!
Stort TACK till "Julklapp till alla 2017" 
Ni har givit stödsökande kvinnors barn en guldkant på julen!Stort tack!

Stort TACK till alla Er som på olika sätt bidragit till vår verksamhet under 2017, både löpande under året men också nu inför julen och dess firande! Tillsammans har ni skapat förändring och hopp 


Stort tack till Shell Hytting!
Stort tack för alla gånger vi fått låna släpvagn av er. Det har hjälpt och underlättat för våra stödsökande kvinnor och barn många gånger! Stort tack till Roberto Vacchi!

Stort tack för din pengagåva samt andra gåvor till vår verksamhet. Det ger våra stödsökande kvinnor och barn möjligheter som inte funnits annars. 


Varmt tack till Fågelmyra/Borlänge energi!

Varmt tack till Fågelmyra/Borlänge Energi för era gåvor under det gångna året. Ni har skapat en fantastisk möjlighet för invånarna i Borlänge att kunna bidra till vår verksamhet genom att lämna sina pantburkar/pantflaskor/saft- och juiceflaskor samt importburkar i särskilda insamlingskärl på Fågelmyra återvinningscentral. Ni har allesammans bidragit till att ge våra stödsökande kvinnor och barn en välbehövlig guldkant i deras tillvaro. Bilden visar välkomstryggsäckar till barnen i vårt skyddade boende. Tack!

Stort tack!
Stort TACK till föreningen SNICKARBOA som skänkt en pengagåva till vår verksamhet! Ett välkommet bidrag till våra stödsökande kvinnor och deras barn

2016

Juljoggen - 24 december 2016
Vårt varmaste TACK till "Kvinnojourens juljogg 2016". Tusen TACK till Roberto Vacchi, Anki Kjellberg, Daniel Tynell, alla sponsorer men också alla fantastiska människor som kom och joggade tillsammans på julaftons morgon för ett fantastiskt initiativ, arrangemang och engagemang. Vi är oerhört tacksamma och glada för den penga gåva som kommer skänkas till vår verksamhet, vilket innebär direkt till våra stödsökande kvinnor och deras barn.
Tillsammans kan vi skapa förändring och ett jämställt samhälle fritt från mäns våld mot kvinnor!


Inlämnad pant på Fågelmyra - februari/mars 2016
Vi vill tacka Fågelmyra återvinningscentral och alla som lämnat och lämnar pant där för den fantastiska summa pengar som överlämnats till vår verksamhet. Vi är oerhört glada och tacksamma över detta och ser att de skänkta pengarna gör stor skillnad i stödet till våldsutsatta kvinnor och barn.
Artikel i Dala-Demokraten 23 februari 2016
Inslag i P4 Dalarna 1 mars 2016

2013

Julgåvor 2013
Stort TACK till ALLA som givit julgåvor till barnen inom Kvinnojouren Borlänge - Säters verksamhet!!!
- Martina Bergman, Julklapp till alla
- Mattias Rådbo, vaktmästeriet Hagakyrkan
- Rickard Lindberg, Lifton AB
- Insamling av privatpersoner vid föredrag på Röda vägen 48 A, Borlänge
- Pengar och gåvor från personalen på BoschRexroth i Borlänge
- Andra privatpersoner som vill vara anonyma
Tillsammans har ni givit över 20 barn gåvor från "tomten".
Vi är övertygade om att de kommer sprida glädje under juldagarna.

CCS Healthcare
Stort tack till CCS Healthcare för alla produkter som ni skänkt till oss! I våra "välkomstkit" till kvinnor finns nu duschgel, bodylotion, schampoo, balsam, roll-on, ansiktskräm, tandkräm, lip-gloss, necessär men också dushctvål och tandkräm till barn. Mycket uppskattat av våra boende kvinnor. (Barnen får en egen ryggsäck med en massa saker i när de kommer.) Tusen tack!

Roberto Vacchi - september 2013
Stort tack till Roberto Vacchi som genom auktioner har samlat ihop 56 000 kronor till Kvinnojouren Borlänge - Säter. Det ger oss en fantastiskt möjlighet att fortsätta utveckla vår verksamhet!

TSV Blårök - augusti 2013
Stort tack till TSV Blårök som skänkte 10 kr/moped som deltog i mopedkortegen under Nostalgidagarna i Borlänge. 756 deltagande mopeder innebar 7 560 kr till Kvinnojouren Borlänge - Säter, helt fantastiskt!Duvbo Moppers - augusti 2013
Efter Kvinnojouren fått ta emot TSV Blåröks check kom en representant från Duvbo Moppers springandes. De hade spontant startat en insamling som slutade på 1 500 kronor, stort TACK!!!Ornäs Förlag
Stort tack till Marie Gustafsson och Andreas Bustad för er gåva till oss på internationella kvinnodagen. Ett fantastiskt initiativ att ge del av era intäkter för Catharina Ulrica smycket till vår verksamhet.

2012

Roberto Vacchi - augusti 2012
Stort tack för din gåva. Nu ska det skruvas och fixas iordning så vi sedan kan erbjuda en bra spel/tv-hörna i vårt skyddade boende.
Gåva Roberto Vacchi


Rotary i Borlänge - april 2012
Stort tack för den generösa gåvan!


Hultman Family Tattoo - februari 2012
Stort tack för er generösa gåva!